HTML sitemap for pages

Inklapbare content

Garantie

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Klachten

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@evan-rose.com

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– Paypal
– Klarna
– Shopify Payments

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór [15:00] worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,25 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger DHL, Ups of postnl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

retourneren

De mogelijkheid van retourzending geldt gedurende 30 dagen. Indien er meer dan 30 dagen zijn verlopen sinds je aankoop, kunnen we je geen ruil of terugbetaling aanbieden.

Met uitzondering van beautyproducten hiervoor geldt 14 dagen retourrecht.

Alleen ongebruikte artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel moet ook in de originele verpakking worden teruggestuurd.

 

In bepaalde gevallen wordt slechts een gedeelte van de prijs terugbetaald:

* Artikelen die zich niet in hun oorspronkelijke staat bevinden, beschadigd zijn of waarvan onderdelen ontbreken, en waarbij dit niet aan ons te wijten is
* artikelen die niet binnen een periode van 30 dagen na levering worden teruggestuurd


Terugbetalingen
Na ontvangst en inspectie van de teruggezonden artikelen, sturen we je via e-mail een ontvangstbevestiging. We laten je ook weten of we je terugbetaling hebben goedgekeurd of geweigerd.
Als we je terugbetaling goedkeuren, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch via je creditcard of je oorspronkelijke betalingsmethode verrekend.

 

Verlate of ontbrekende terugbetalingen 
Als je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening.
Neem dan eventueel contact op met de uitgever van je creditcard. Het kan even duren voor je terugbetaling te zien is.
Als dat niet het probleem is, neem dan contact op met je bank. Vaak is er tijd nodig om een terugbetaling te verwerken.
Heb je dit gedaan, maar heb je je terugbetaling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via evanrose.store@gmail.com.


Afgeprijsde artikelen 
Er kunnen geen terugbetalingen worden gedaan voor artikelen die zijn afgeprijsd.

 

Ruilen
We vervangen alleen defecte of beschadigde artikelen. Als je een artikel wilt ruilen tegen hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar evanrose.store@gmail.com en stuur het artikel naar de oever 23, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, 5215EZ, Nederland.

 

Geschenken
Als het gaat om een artikel dat specifiek als cadeau gekocht is en rechtstreeks naar jou is verstuurd, ontvang je een tegoed voor de waarde van het teruggestuurde artikel. We sturen je een cadeaubon zodra we het teruggestuurde artikel hebben ontvangen.

Indien het artikel bij aankoop niet als cadeau is aangemerkt of de gever het artikel eerst zelf in ontvangst heeft genomen en pas daarna aan jou heeft gegeven, betalen we het artikel terug aan diegene die het jou gegeven heeft en krijgt diegene dus bericht dat je het hebt teruggestuurd.


Verzending
Om je artikel terug te sturen, moet je het verzenden naar de oever 23, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, 5215EZ, Nederland.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.


Hoe lang een vervangend artikel naar jou onderweg is, hangt af van waar je je bevindt.

Als je ons een artikel stuurt met een waarde van meer dan € 75, overweeg dan een verzendservice met een traceeroptie of een verzekering. We geven geen garantie dat we je teruggestuurde artikel zullen ontvangen.

Retourneer je jouw bestelling vanwege een fout of defect? Dan nemen wij de verzendkosten van de nieuwe bestelling op ons. Neem even contact op met de klantenservice als dit zo is. Wij zorgen er dan voor dat je niets voor de bezorging betaalt.

Ik heb geen retourformulier meer, wat moet ik doen?

Als je geen retourformulier (meer) hebt, willen we je vragen om een briefje toe te voegen in het pakket met daarop het betreffende ordernummer. Zo weten we om welke order het gaat en kunnen we jouw retour goed verwerken.

Contact

Heb je een vraag voor ons?

Kijk dan even bij de meest gestelde vragen, misschien staat je vraag ertussen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Je kunt ons een e-mail sturen via info@evan-rose.com of bellen naar+31 (0)73-2340575

Evan Rose
Tel: 073-2340575
evanrose.store@gmail.com
 https://evan-rose.com/


Ons vestigingsadres:
de oever 23
5215EZ 's-Hertogenbosch Nederland


KVK: 80231799
BTW: NL003411153B02

Meest gestelde vragen

Betalen:

- Hoe veilig is het winkelen bij Evan Rose?

De betalingsgegevens die je doorgeeft om de daadwerkelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd. We maken gebruik van een SSL-verbinding, wat betekent dat alle persoonlijke gegevens die je ons toevertrouwt worden versleuteld. Anderen kunnen deze informatie dus niet inzien of achterhalen. Je kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin je scherm tijdens het betalen. 

- Hoe wordt de BTW verrekend door Evan Rose?

Alle prijzen die op de website worden getoond zijn inclusief 21% BTW.

Overige vragen:

- Ik heb een artikel net ontvangen en nu is het afgeprijsd, heb ik recht op verrekening?

Je hebt helaas geen recht op teruggaaf van het prijsverschil, als korte tijd later een reeds aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn.

- Hoe werken kortingscodes?

Een kortingscode kun je invoeren tijdens stap 1: ‘Je winkelmandje’. Hier zie je onder je gekozen artikelen een kop ‘Actiecode’ waaronder je een invulvak ziet. Vul hier je kortingscode in. 

Je kortingscode wordt verrekend op het deel van de bestelling waar de code op geldt. In de actievoorwaarden kun je zien op welke artikelen jouw kortingscode geldig is.

- Wanneer begint de uitverkoop?

Onze producten wordt uitverkocht aan de hand van het seizoen, het weer en de voorraad die wij nog beschikbaar hebben. Dit betekent dat het moment waarop de uitverkoop start, elk seizoen weer kan verschillen. Indien je graag op de hoogte wenst te worden van de start van onze uitverkoop dan adviseren wij je om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.